Vypusťte šakala! 2017 je za námi (aktualizováno)

Lidi, to vám byla zase mela! A já se tak snažil, celý rok si drápky brousil, běhal, skákal, kličkoval, překážky překonával a ten králík se mi zase vysmál!

Ale popořádku:

23.dubna jsme se sešli s ostatními kamarády v Centrálním parku s jediným cílem: chytnout králíka. Sešlo se nás opravdu hodně, skoro 250 šelmiček. Na atletické opičí dráze a horolezecké stěně se doladila forma. A teď se, králíku, těš!

Vypouštěli nás na něj po skupinách. Čím starší, tím delší a těžší trať, bylo nás stále méně a méně, dali jsme do toho všechno, ale ten filuta byl rychlejší. Nevadí. Snahu je třeba ocenit! Každý odcházel s medailí! A ty nejrychlejší šelmičky dekorovaly opravdové šelmy! Šelma Rychlá Tlapka Vašek Řápek, Dlouhá Tlapa Vláďa Srb, Cyklošelma Míra Svoboda, Honza  Panter Vrba, Standa Jaguár Cimpa a Lví Srdce Tomáš Slavata. Až se naše srst obdivem ježila.

Takže:Jen, počkej, králíčku a za rok na shledanou!

Zvláštní poděkování:

Záštita a finanční pomoc: MČ Praha 19

Materiální pomoc a pomocné ruce: Tomáš Slavata

Pomocné ruce a nohy: Rejlovi, Křížovi, Petr Janeček, Lucka Holasová, Jana Boučková, Míra Wágner, Rasťa Švec

Zdravotní zajištění: Pan Belej

Fotografové: Alena a Vláďa Vrbovi, pan Váňa

Sponzoři tomboly: MČ Praha 19, Veselá tkanička, výtvarné potřeby Antonín Vrba, lékárna u Billy, Farmářský krám, cukrárna Avanti, restaurace Zastávka u srubu, firma Wurth, hračkárna Hamleys, Livia Čadová, řeznictví Keter, firma Loap

A v neposlední řadě patří obrovský dík trenérům šakalích smeček za nasazení při přípravách a organizaci závodu.

Linky:

Výsledky

Fotografie