ŠAKAL divadelní aneb Byli jsme na príma představení v Brdech!

Nedělní den již od brzských ranních hodin dával tušit, že bude příjemný a přívětivý pro běžce i jejich doprovody.

Okolí Řevnice je malebné, plné úvozů, kopců i krásných výhledů. Na to však neměli naši borci ani pomyšlení.

Vyzvednout číslo, správně nasadit čip, seznámit se s tratí, okouknout soupeřky a spoupeře, při tom ten čas tak rychle letí, že najednou se ozve pozvání na start.

A tak naši borci vyrazili na 15, 10 i 5 km náročným terénem (Brdy jsou technicky nejtěžší jak pro dospělé, tak i děti) a po nich pak na svou startovní čáru nastoupili závodníci od těch nejmenších až po dorostence. A u jedné z kategorií se ukázalo, že mlíka (rozuměj označení trati) není nikdy dost….. jediný náš Kuba si dobře pamatoval trasu a proběhl ji celou bez ohledu na ostatní, co v závodním zápalu přehlédli odbočky a hnali se kratší cestou k cíli. No, stane se…. poučení pro příště….a dáme si to pro jistotu ještě jednou dokola, a pozor, Kuba doběhl na krásném třetím místě s největší porcí závodních metrů v nohách. Klobouk dolů.

Cinklo nám to vícekrát, ale to není to nejdůležitější. Hlavně, že jsme si mohli zasportovat v přírodě a zkusili posunout sami sebe o kousek dál.

Velká gratulace vám všem, kteří jste se postavili na start, nekteří poprvé a věřím, že ne naposledy.

A obrovské DÍKY za pomoc při před závodem, na startu, na trati i v cíli. Jste skvělí!

Pár fotek naleznete ve fotogalerii, další pak na stránkách Krosového poháru

A nezapomeňte, že 18.6. nás čeká Sázava, nejrovnější a nejrychlejší trasa vůbec. A když bude dost vody, tak se i vykoupeme

Přihlášky opět na známém místě.

Těšte se, my se taky těšíme.

ŠAKALové