A – elá hop, Šakal zdraví rodiče!

Ladným skokem se šakalí drápky zasekly do druhého pololetí. Jaké bylo to první a kam hledí ostříží zrak malé šelmy?

V druhém roce Šakala smečky obohaceny o „oranžádu“ , jež je součástí projektu Atletika pro radost a trénuje ve školní tělocvičně.

Začátkem školního roku děti šakalily především na venkovním hřišti Sokola a v Centrálním parku, s chladnými dny se přesunuly do tělocvičny, kde na ně čekalo překvapení: doskočiště k nácviku skoku vysokého, krásné to zpestření našich tréninků! Děkujeme tímto MČ Prahy 19 za finanční podporu.

Závodní atmosféru si mohli očichat účastníci dětského závodu při Velké kunratické / Štěpánka Nýdrlová vybojovala 4.místo! /. Zde je nutno dodat, že účast na závodech je dobrovolná a Šakal nenosí obojek výkonnostního sportu, i ten, kdo doběhne poslední zvítězil sám nad sebou a všichni mu blahopřejí!

Dárkem pod šakalí stromeček a hlavní cenou vánočního přeboru smeček byly dva padáky / trénink týmové spolupráce a pěkná makačka pro horní polovinu těla /, které dětem pořídil Starý Šakal Karbulka.

nicméně – vstaň, udělej 10 dřepů a čti dál …

Nový rok Šakal odpálil novoročním pochodem na posvátnou horu Říp – akce pro děti a rodiče, jedna z myšlenek oddílu, rodič není odsunut z teritoria, naopak spolupracuje a účastní se!

                …5 dřepů s výskokem…a čti dál…

A co na nás číhá v druhém pololetí?

  • Nezapomeňte si poznamenat datum 23.dubna – již druhý ročník legendárně kultovního závodu Vypusťte šakala! aneb Jen počkej, králíčku! Letos budou malí šakalíci navíc očipováni!
  • Starší děti se mohou nominovat do závodu Štafetový pohár základních škol / loni ZŠ Albrechtická postoupila do celopražského kola a v něm skončila na 10.místě – jupííí! /
  • Určitě zopakujeme sportovní klání rodiče vs.děti k oslavě konce školního roku!
  • Náš zrak se občas zasněně zahledí do divočiny, ano, soustředíme se na soustředění!

No, a další tipy sledujte na našich stránkách.

…dej 10 sedů – lehů – a čti dál…

 Zde si dovolujeme předložit pár návrhů pro rodičovské pomocné tlapy

  • Pro nové a stávající členy bychom chtěli přidělat dresy, nově i funkční čelenky, pokud byste věděli o sponzorovi ochotném přispět výměnou za umístění ljeho oga na dresu, dejte nám, prosím, vědět do konce února, pomůže nám to s realizací a snížením ceny
  • Hledáme pomocníky na závod Vypusťte šakala! / dobrovolníky na trať – zatáčky, můstky,  do atletické opičí dráhy – součást programu , dárky do tomboly a pro vítěze /
  • Rádi přivítáme i Vaše vlastní nápady, jak oddíl nejen materiálně či finančně podpořit

Děkujeme za Vaši přízeň!

Vítr ve vlasech a úsměv na tváři!

Za kbelského Šakala

Alice Karbulková

S dotazy se, prosím, obracejte na : 605 50 70 24 nebo mail info@sakalkbely.cz

                …a teď se jdi proběhnout!…