Pozvánka na Krosový pohár

S prvními jarními dny bychom vás všechny, malé i velké, chtěli pozvat na závody, které jsou blízké našim přírodu milujícím srdcím…..a to na Krosový pohár.

Jedná se o seriál 5 závodů v okolí Prahy, vzdálenosti jsou příjemné, terén dětských závodů nenáročný a atmosféra přímo rodinná. V loňském roce jsme se s malými šakali několika zúčastnili a byli jsme nadšení.

Celý pohár se pak vyhlašuje na festivalu Obzory a čím víc objedete závodů, tím máte větší šanci na celkové dobré umístění.

Místa jsou vybrána tak, abyste mohli strávit celý den v přírodě, po závodě nemusíte jet hned domů, okolí přímo vybízí k procházkám, na Sázavě i ke koupání. Prostě krásně a aktivně strávený den.

Slovo dalo slovo a pro letošní rok jsme se domluvili s organizátory na možnosti naší vlastní registrace (končí vždy týden před zahájením závodu)/výdeje čísel a zvýhodněné startovné  50Kč dítě, 290Kč dospělý.  Současně jsme nabídli pomocnou tlapku např. při výdeji startovních čísel, šatně a jiných potřebných čiností v den závodu. Pokud byste se chtěli připojit a pomoci na některém ze závodů, uvítáme to. Pište pak prosím na info@sakalkbely.cz.

Na všech závodech budou přítomni šakalí trenéři. Děti rozcvičí, proberou strategii a pořádně povzbudí závodníky.

Pro vás, rodiče, jsou trasy okolo  8 – 15km a dětské závody začínají až po doběhu dospělých, takže se můžete proběhnout a pak ještě zafandit vašim ratolestem.

Přihlášku naleznete na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYw7wDNTsl8AKRgzFi366cYT_IGe9b6JpRO7ZMhTjpmsr3eg/viewform

Link bude u každého závodu na našich stránkách v sekci Jsme akční -> Kam za akcí a pro body

Informace o celém poháru pak naleznete na www.krosovypohar.cz

Prvním závodem je Brdský kros 13.4. situovaný do Lesního divadla v Řevnicích , je to ideální šance prověřit formu na Vypusťte šakala.

Těšíme se na vás, vy se těšte na krásný zážitek

Váš ŠAKAL