Sobota, 21.9., Krosový pohár, dějství čtvrté – Kokořín

V sobotu, 21.září, ožíly Městské lázně ve Mšeně nebývalým sportovním ruchem a u toho nesměli Šakali chybět.
Počasí navíc více než přálo a atmosféra závodu byla úžasná. První se na trať vydali dospělí za vydatného povzbuzování vlastních ratolestí. Kromě 10 a 15 km byla nově vytyčena i hobby trasa na necelých 5 km, která byla takovou ochutnávkou běhání v terénu. Plánuje se i na Kros Bučiny, tak kdo by si z rodičů netroufl na delší trať, mohl by mít možnost vyzkoušet si tu kratší.

Po doběhu dospělých se na start stavěli kluci a holky od těch nejmenších kategorií. Trasu jim vytyčil trenér Honza se starým Šakalem, takže se měli na co těšít :). I ti nejmenší museli překonat náročnější stoupání v nelehkém terénu. Čím starší, tím byla trasa delší a náročnější. Všichni bojovali do posledních metrů a malí šakalové zanechali pořádný otisk tlapky jak na stupních vítězů, tak i pod nimi.

Díky všem, kteří jste vyrazili do krásného prostředí kokořínských lesů. Opravdu velké poděkování Valentovým, kteří již tradičně zajišťovali občerstvovačku a ostatním pomocníkům při průběhu dětských závodů.

Chtěl bych vás všechny tímto pozvat i na poslední závod poháru do Voděradských bučin, který se poběží 12.října. My si to užíváme, pojďte si to taky zažít!

ŠAKAL