Šakalí úspěch viditelný i ten očím skrytý

9.listopadu, cestovatelský festival Obzory, posvátná akademická půda Filozofické fakulty Univerzity Karlovy a záblesky kovů nejcennějších. Šakalí drápky lehce svírají poháry pro nejlepší borce seriálu pěti terénních závodů Krosového poháru.
Brdy, Český ráj, Sázava, Kokořín, Voděradské bučiny – na těchto místech svedli Šakalové v tomto roce nelehké boje se svými soupeři a mnohdy v těžkém terénu i se sebou sama.
A ten druhý zážitek se třpytí v našich srdcích a hřeje na duši. Pomocná tlapka je jeden z bodů Šakalího desatera a v tomto roce byla podána právě partě organizátorů kolem závodu INOV-8 Krosový pohár. Z pořádání vlastního závodu Vypusťte šakala! víme, jakého úsilí a času je potřeba k chodu takového závodu.
Šakal Kbely si vzal pod svůj ochranný čumák organizaci dětských závodů – vyčmuchání a označkování tratí, rozcvičení všech malých závodníků, dohled na trati včetně předběžců. Malí šakalové také přiložili svou tlapku s pomocí na registraci a v šatně.
A co nás také blaží, malí šakali rozběhali i své rodiče, kteří zpočátku přijížděli nejen jako podpora svých dítek, ale i jako dobrovolníci a pomocníci na tratích pro dospěláky!
A to není konec! Na tuto hozenou rukavici rodičům navazujeme projektem, do kterého jsme byli vybráni Českým atletickým svazem – Atletika pro celou rodinu. Startujeme již v tomto roce…ale o tom až někdy příště.
….a to není konec! Kromě toho, že Krosák za chvíli vstupuje do dalšího kola